Newsbytes.gr

Newsbytes.gr

Νέα Προϊόντα από την Apple και ένα Μαγικό Mouse!

new apple products

Οι φήμες μας είχαν προετοιμάσει για τα νέα προϊόντα της Apple που τελικά παρουσιάστηκαν χθες (όπως πάντα Τρίτη) αλλά τίποτα δεν μας είχε προετοιμάσει για το υπέροχο Mouse που είναι πια διαθέσιμο και σίγουρα θα μας μαγέψει!

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλα τα νέα προϊόντα που εμφανίστηκαν χθες στο Apple Store και περιμένουν να ελαφρύνουν τα πορτοφόλια μας, αφήνοντας για το τέλος το πιο πρωτοποριακό ποντίκι που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!

imac09-lg

Για αρχή έχουμε τα νέα iMac που όσο πάνε γίνονται ομορφότερα, μεγαλύτερα και πιο δυνατά. Η εξέλιξή τους εμφανίστηκε σε δύο 16:9 διαστάσεις για μοναδικές High Definition απολαύσεις: 21.5″ και 27″. Η οθόνη των 21.5″ έχει ανάλυση 1920 x 1080 ενώ αυτή των 27″ φθάνει σε άλλα επίπεδα με ανάλυση 2560 x 1440 ενώ και οι δύο χρησιμοποιούν τεχνολογία LED. Το εσωτερικό τους πλέον διαθέτει dual ή quad core επεξεργαστές και μέχρι 16 GB μνήμη.

macbook-09-smΜετά έχουμε την μετεξέλιξη του MacBook των 13¨ που αν και αρκετοί θεωρούσαν ότι θα αποσυρθεί κάνει την επανεμφάνιση του με νέο design, άσπρο πλαστικό unibody περίβλημα, γυάλινο trackpad και LED οθόνη, όπως και τα αλουμινένια αδελφάκια του. Πολύ εντυπωσιακή είναι και η διάρκεια της μπαταρίας που φθάνει τις 7 ώρες!

serverΤα Mac Mini αναβαθμίστηκαν ξανά και διεκδικούν πάλι με αξιώσεις την θέση τους στο σαλόνι μας αλλά και στο γραφείο μας. Περισσότερη μνήμη, μεγαλύτεροι σκληροί δίσκοι και μία έκδοση “Server” με δύο σκληρούς των 500GB και Snow Leopard Server λειτουργικό.

apple magic mouseΜετά από όλα τα υπέροχα προϊόντα που παρουσιάστηκαν παραπάνω ένα Mouse σίγουρα δεν προδιαθέτει για κάτι μοναδικό. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε για το Magic Mouse… το πρώτο και μοναδικό Mouse με τεχνολογία Multi Touch (ναι…αυτή που έχει το iPhone και τα νέα trackpad της Apple)! Εδώ και καιρό περιμέναμε τον αντικαταστάτη του Mighty Mouse (που πλέον ονομάζεται Apple Mouse) και αυτό που είδαμε μας αποζημίωσε πλήρως!

Το Magic Mouse είναι ένα ασύρματο bluetooth mouse που χάρη στην τεχνολογία Multi Touch μας επιτρέπει να κάνουμε τα πάντα χωρίς κουμπιά, ροδέλες και άλλα μηχανικά μέρη!  Ξεχάστε το καθάρισμα της μπίλιας και τα χαλασμένα κουμπιά!
Ολόκληρη η επιφάνεια του είναι ένας αισθητήρας που αναγνωρίζει πόσα δάχτυλα χρησιμοποιείτε και ποια κίνηση κάνουν! Έτσι αν θέλετε να κάνετε scroll απλά μετακινείτε το δάχτυλο σας προς τα κάτω, αν θέλετε να μετακινηθείτε σε άλλες σελίδες του Safari ή να δείτε τις επόμενες φωτογραφίες κινήστε τα δύο δάχτυλα σας δεξιά ή αριστερά κ.ο.κ

gestures_list
Την δύναμη που χρειάζεται την παίρνει από 2 ΑΑ μπαταρίες που πραγματικά θα τις ξεχάσετε αφού η διάρκεια ζωής τους έχει πια εκτοξευθεί στους 4 μήνες!
Το Magic Mouse δίδεται δωρεάν με τα νέα iMac ενώ πωλείται ξεχωριστά για $69.

magicmouse hand

Η Apple για μία ακόμα φορά κατάφερε να συναρπάσει τους fans της (μία ματιά στο twitter και το Facebook χθες αρκούσε για να καταλάβετε τι πάθαμε ;) ) χωρίς καν να οργανώσει κάποια από τις καθιερωμένες παρουσιάσεις της. Μία απλή αναβάθμιση του site και του Apple Store ήταν αρκετή!

Σίγουρα όσοι ενδιαφέρονται για αγορά Mac υπολογιστή και ιδιαίτερα για iMac, για Mac Mini ή για ένα οικονομικό notebook έχουν ακόμα καλύτερες επιλογές πλέον ενώ όσοι θέλουν απλά ένα cool gadget θα τρέξουν να αποκτήσουν το Magic Mouse… πάντα η Apple έχει κάτι για όλους!

Manogr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

NewsBytes.gr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

Archives