Newsbytes.gr

Newsbytes.gr

Όλοι Μαζί θα Δώσουμε στη Τζώρτζια τη Ζωή της!

 

Η Τζώρτζια πριν από 4 χρόνια ήταν μία δραστήρια δημιουργική κοπέλα. Δούλευε, διασκέδαζε, ταξίδευε και ήταν έτοιμη να δημιουργήσει οικογένεια.

Ξαφνικά όλα άλλαξαν από μία “μυστηριώδης” ασθένεια που ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν. Έτσι ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι διαγνώσεων, θεραπειών, αντιβιοτικών και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

Από το τέλος Αυγούστου 2010 επικράτησε η διάγνωση σύμφωνα με την οποία η Τζώρτζια πάσχει από Χρόνια Νόσο Λάιμ (Μπορελλιωση) 3ου Σταδίου.

Η διάγνωση δυστυχώς δεν μπόρεσε να μεταφραστεί και σε θεραπεία και η υγεία της συνέχιζε να καταρρέει και από την ασθένεια αλλά και από τα ισχυρά φάρμακα και αντιβιώσεις.

Παρακολουθώ το blog της Τζώρτζια εδώ και πολλούς μήνες μετά από προτροπή φίλου μου ο οποίος ήταν συμμαθητής της στο σχολείο και φίλος της. Σε αυτό τόλμησε να διηγηθεί την ιστορία της, να μιλήσει ξεκάθαρα για τη νόσο του Λάιμ και να εκπαιδεύσει όσους περισσότερους μπορεί για την σχετικά άγνωστη ασθένεια.

Τώρα τολμάει να ζητήσει την βοήθεια μας για να μπορέσει επιτέλους να θεραπευτεί!

Οι διαρκείς αναζητήσεις της την οδήγησαν στην Ινδία και στην δουλειά που κάνει η Dr. Geeta Shroff στην κλινική της Nu Tech στο Νέο Δελχί με ένα κατοχυρωμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο που βασίζεται κυρίως στην αγωγή με εμβρυικά βλαστοκύτταρα.  Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες στο σχετικό άρθρο που ανάρτησε η Τζώρτζια στο blog της αλλά η ουσία είναι ότι η θεραπεία έχει σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας και ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να την βοηθήσουμε να τα καταφέρει αφού το κόστος της πρώτης φάσης της θεραπείας είναι 43.000 δολάρια, περίπου 30.000 Euro.

Όπως καταλαβαίνετε η Τζώρτζια δεν εργάζετε εδώ και 3.5 χρόνια και οι οικονομικοί πόροι της οικογένειας της έχουν αρχίσει να εξαντλούνται από το κόστος της αντιμετώπισης της ασθένειας του παιδιού τους.
Ήρθε η ώρα να δείξουμε έμπρακτα την δύναμη του Internet και των κοινωνικών δικτύων!
Εδώ και μερικές μέρες το Facebook, το Twitter, το Google+, πολλά fora και Blogs έχουν πάρει φωτιά για την Τζώρτζια! Banners έχουν δημιουργηθεί, άρθρα έχουν γραφτεί, εκατοντάδες shares έχουν μοιραστεί από ανθρώπους που είτε γνωρίζουν την Τζώρτζια από κοντά είτε απλά διαδικτυακά.
Όπως είπα παραπάνω γνώριζα την ιστορία της εδώ και μήνες και μπορώ να εγγυηθώ απόλυτα για την ειλικρίνεια της και την αλήθεια της ιστορίας.
Στο σχετικό άρθρο για το ταξίδι της Ινδίας θα δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε τόσο με τραπεζική κατάθεση όσο και με Paypal.
Ας κάνουμε το Internet και τα Social Networks πραγματικά χρήσιμα για το σημαντικότερο από όλα τα αγαθά, την υγεία! 
“Σας παρακαλώ να συνεισφέρετε με ΟΠΟΙΟ ποσό μπορείτε, κάθε ευρώ μετράει.
Από την πλευρά μου, θα ενημερώνω το blog καθημερινά, με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο, ώστε –έστω ιδεατά- να κάνουμε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι μαζί.
Λένε πως «Αν χρειάζεσαι ένα ολάκερο χωριό, τότε χτίσ’το».
Ελπίζω πως θα με στηρίξετε και θα γίνετε το «χωριό» μου.
Σας παρακαλώ να με βοήθησετε να ξαναγίνω η Τζώρτζια.”

Manogr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

 • The_R_Spy
  Μακρυά από τσαρλατάνους και μη ειδικους επιστήμονες.Ότι έχεις να κερδίσεις στο βαθμό που θα κεδρίσεις,θα το κερδίσεις αποκλειστικά και μόνο από την κλασική ιατρική.Όλα τα άλλα είναι αρλούμπες για να σου τρώνε τα λεφτά με ένα αβέβαιο αποτέλεσμα και επενδύοντας τόσο η Ινδή μασαζομασέρ -τσαρλατάνα-γιατροσκουφίτσα  που την κυνηγούν η Interpol και το FBI καθώς και η Ινδική αστυνομία που σε βάρος της υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες και αγωγές όσο και εσύ , στην επιθυμία σου για να γίνεις καλά σε ότι αφορά το άτομο σου ενώ σε ότι αφορά την κυρία Shroff τα ωραία σου χρήματα ανεξάρτητα αν είναι δικά σου,των γονέων σου ή από δωρεές φίλων,συγγενών,γνωστών και αγνώστων.
  Θα χρησιμοποιούσα τα χρήματα αυτά για να έχω βοήθεια στο σπίτι ,ένα ωραιότατο ηλεκτρικό αμαξίδιο ,επισκέψεις σε επιστημονικά ιατρικά κέντρα της Ευρώπης ή της Αμερικής και για την όποια θεραπεία από αυτό που έχεις και που πιστεύω ότι δεν είναι LYME αυτό που έχεις διότι lyme-d μπορεί να έχω και εγώ αλλά να μην νοσήσω ποτέ,ιδιαίτερα όπως έχω διαβάσει από αυτά που γράφεις μετά από 19 χρόνια από ένα τσίμπημα !
  Το Lyme-D κούκλα μου, εμφανίζεται ως ασθένεια το πολύ μετά από ένα χρόνο και πολύ λέω.
  Μη σε παραμυθιάζουν με μπούρδες.
  Εσύ καλά κάνεις και δίνεις τον αγώνα σου και σου “βγάζω το καπέλο” ,είσαι αξιέπαινη αλλά πρόσεχε γιατί πολλοί εκμεταλλεύονται την επιθυμία των ασθενών για να εισπράξουν χρήματα.Κανένας δεν σου δίνει τη ζωή σου πίσω εκτός από αυτόν που στην έδωσε δηλαδή ο Θεός.Διαβάζω σχόλια που ναι μεν σου τονώνουν το ηθικό αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την ίαση της ασθένειας σου.
  Είναι πολύ ωραία όλα αυτά ,οι καλές κουβέντες,τα κολακευτικά για την προσωπικότητα σου σχόλια ,όλοι θέλουμε να γίνεις καλά αλλά αυτό διαφέρει από το να αρχίσουμε όλοι να λέμε μπαρούφες και αρλούμπες.Η κυρία Shroff και η υποτιθέμενη κλινική της επιπέδου Αμερικής και άνω όπως λέει η ίδια,δεν έχει ούτε ιστοσελίδα ενώ σε βάρος της εκρεμούν δεκάδες αγωγές.
  Προσγειώσου στη πραγματικότητα και μόνο έτσι πάλαιψε για να πετύχεις κάτι,αν το πετύχεις είναι ο μόνος τρόπος.Ολα τα άλλα είναι φρούδες ελπίδες.Next stop INDIA and Then…..what  ?
  North pole,Russia,China,Chile ?
  Την έχουν πατήσει πολλοί έλληνες και έχουν δώσει απίστευτα λεφτά με αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
  Αλλού είναι το κλειδί και πίστεψε με .
  Ασφαλώς και θέλω να γίνεις καλά,να περπατήσεις ,να μιλήσεις αλλά οδεύεις σε λάθος κατεύθυνση.Η ελπίδα μεταφράζεται σε χρήμα και όταν το χρήμα την εξαγοράζει με αμφίβολλο αποτέλεσμα τότε δεν είναι ελπίδα αλλά Εμπόριο.
  Είναι άλλο πράγμα να πας όπως είπε ένας φίλος στα σχόλια του σε μια επιστημονική κοινότητα ενός νοσοκομείου της Ευρώπης ή της Αμερικής για μια σταθεροποίηση της υπάρχουσας κατάστασης σου και άλλο πράγμα να μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο με μη αποδεκτές επιστημονικά διαδικασίες .
  Σου επαναλαμβάνω ,με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το δικαίωμα σου να ξαναβρείς τη ζωή σου ,μακάρι να γίνεις καλά και σήμερα ,μακάρι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου αλλά μην αποκλείεις αυτούς που σου λένε κάτι αντίθετο από αυτά που πιστεύεις ή που σου λένε άλλοι με τα σχόλια τους για να γίνουν απλά αρεστοί ή επειδή σε συμπάθησαν και έκλαψαν ενδεχομένως με τις άκρως συγκινητικές και αληθινές  αναρτήσεις σου .
  Είναι δύο εντελώς  διαφορετικά πράγματα.
  Το Lyme στην Ελλάδα είναι άγνωστη λέξη.Δεν υπάρχουν τσιμπούρια από ελάφια ούτε σκύλους ούτε γάτες στην Ελλάδα που να έχουν πιστοποιηθεί ως φορείς του ιού.
  Ακόμα και το ενδεχόμενο να το”βούτηξες” στο εξωτερικό δεν δικαιολογεί τα έτη επώασης και εμφάνισης της ασθένειας σου.Ακόμα και οι θεραπεία που έκανες για το Lyme-D θα έπρεπε να είχε αποτελέσματα μέσα στο πολύ ένα-ενάμισι μήνα από τη στιγμή που ξεκίνησες το Rosephin  ή άλλα αντιβιοτικά.
  Ακόμα και σε τελικό στάδιο lyme να είσαι έπρεπε λογικά να έχει εμφανιστεί έστω και μία “indistinct” πρόοδος.
  Θα πρέπει μια που είσαι δυνατή ,να το ψάξεις αλλιώς το θέμα,σε τελείως διαφορετική βάση.

NewsBytes.gr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

Archives