Newsbytes.gr

Newsbytes.gr

Lytro: Ίσως η Μεγαλύτερη Επανάσταση στην Φωτογραφία!

 

Lytro Camera

Υπάρχουν κάποιες στιγμές ορόσημα στην τεχνολογία.

Στιγμές που ορίζουν μία ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο που κάναμε κάτι μέχρι σήμερα. Στιγμές που η τεχνολογία δεν εξελίσσεται αλλά αλλάζει εντελώς.

Αυτό κάνει η Lytro με τη νέας τεχνολογίας φωτογραφική μηχανή της. Δεν μιλάμε για βελτίωση ή για νέα χαρακτηριστικά, μιλάμε για ένα νέο τρόπο με τον οποίο η φωτογραφική τραβάει φωτογραφίες “αιχμαλωτίζοντας”  ολόκληρη την εικόνα και επιτρέποντας μας να τραβάμε χωρίς κανένα focus αφού στη συνέχεια μπορούμε να εστιάσουμε όπου θέλουμε.

read more

Everyme: Επιτέλους Κάποιος Αναβαθμίζει τα Address Books μας!

Everyme

Υπάρχουν κάποιες ιδέες που με το που της ακούσεις σκέφτεσαι “γιατί δεν το έχει κάνει κάποιος μέχρι τώρα”;

Συνήθως οι ιδέες αυτές είναι απλές και χρησιμοποιούν στοιχεία της καθημερινότητας μας που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν έχουμε σκεφτεί να βελτιώσουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Μία τέτοια ιδέα δημιούργησε μία νέα startup, την Everyme, που υπόσχεται να αλλάξει ολοκληρωτικά το απλό, ταπεινό και υποτιμημένο address book του κινητού μας τηλεφώνου!  

read more

Η Απάντηση της Αγοράς για το iPhone 4S και τα Ρεκόρ της Apple!

Όταν κυκλοφόρησε το iPhone 4S αρκετοί χρήστες κοινωνικών δικτύων και κάποιοι bloggers βιάστηκαν να υποβαθμίσουν το νέο κινητό βασιζόμενοι απλά και μόνο στο… design του!

Χωρίς να σκεφτούν ότι η Apple δεν σκοτώνει ποτέ το design της μετά από ένα χρόνο αλλά και το ότι ένα νέο κινητό δεν συνεπάγεται και νέα εμφάνιση αφού το εσωτερικό μετράει ξεκίνησαν βαρύγδουπες αναλύσεις για την αποτυχία του νέου τηλεφώνου!

Όμως η πραγματικότητα τους διέψευσε και το νέο iPhone σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μαζί του και η μετοχή της Apple! 

read more

Foursquare Radar: Ανακαλύψτε τι Συμβαίνει Γύρω σας!

Χθες διατέθηκε σε όλους το iOS 5 με τις πάνω από 200 αλλαγές και βελτιώσεις του και την υποστήριξη του iCloud αλλάζοντας κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις iOS συσκευές μας.

Οι αλλαγές και οι νέες δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες για τους δημιουργούς εφαρμογών αφού στην διάθεση τους βρίσκονται 1.500 νέα API! Όπως είναι λογικό στο App Store έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται αναβαθμίσεις εφαρμογών είτε για συμβατότητα με το νέο λειτουργικό είτε για εκμετάλλευση νέων δυνατοτήτων του.

Εντυπωσιακή είναι η αναβάθμιση της πιο δημοφιλούς geolocation app, του Foursquare, στην έκδοση 4.0 με σημαντικό νέο χαρακτηριστικό, μόνο για όσους τρέχουν το iOS 5, to Foursquare Radar.

read more

Zynga Unleashed: Νέα Παιχνίδια και Νέες Πλατφόρμες!

H Zynga είναι γνωστή σε όλους, άσχετα με το αν είναι gamers ή όχι.

Τα παιχνίδια της κυρίως στο Facebook έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια παίχτες κάθε μήνα και περιλαμβάνουν τίτλους όπως το FarmVille, το CityVille ή και το πιο πρόσφατο Adventure World με τη συμμετοχή του Indiana Jones.

Ίσως να μην είναι εύκολο να πάρουν όλοι στα σοβαρά μία αντίστοιχη εταιρεία αλλά με τη Zynga τα πάντα είναι διαφορετικά αφού μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει κολοσσούς του gaming, να δώσει δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους, να κάνει δεκάδες εξαγορές και να ετοιμάζει την είσοδο της στο χρηματιστήριο με αξία περίπου στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Χθες η εταιρεία οργάνωσε στα εντυπωσιακά γραφεία της μία παρουσίαση με τον τίτλο Zynga Unleashed στην οποία παρουσίασε 10 νέα projects που ετοιμάζει.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

read more

NewsBytes.gr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

Archives