Newsbytes.gr

Newsbytes.gr

Η Παρουσίαση του Νέου iPhone Πλησιάζει και Επίσημα!

iPhone 5 invitation

Η ημερομηνία είχε διαρρεύσει, όμως τώρα είναι επίσημη και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Στις 4 Οκτωβρίου 2011 η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone που φέτος καθυστέρησε αρκετά αφού η καθιερωμένη παρουσίαση του ήταν κάθε Ιούνιο.

Τι κάνει ιδιαίτερη την συγκεκριμένη παρουσίαση και τι μπορούμε να περιμένουμε;

read more

Apple και Facebook Τα Βρίσκουν και μας Φέρνουν Νέες Εφαρμογές και Συνεργασίες;

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει για το Facebook for iPad, την περιβόητη εφαρμογή του Facebook για την δημοφιλή πλατφόρμα της Apple.

Όλοι περίμεναν να διατεθεί εδώ και πολλούς μήνες αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και το σήριαλ συνεχίζεται με την αποχώρηση του υπεύθυνου προγραμματιστή από το Facebook και νέες φήμες που μιλάνε για επικείμενη παρουσίαση του στο event της Apple για το νέο iPhone!

Ας δούμε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις και τι μπορούμε να περιμένουμε. 

read more

Got Badge? Απλό, Εθιστικό και Μυρίζει Επιτυχία!

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την απλότητα τον πιο πετυχημένων εφαρμογών και sites, τουλάχιστον στο ξεκίνημα τους.

Η ευκολία, η απλότητα, η κατανόηση χωρίς την ανάγκη διαβάσματος οδηγιών σε συνδυασμό βέβαια με κάποια εθιστικά στοιχεία οδηγούν στην επιτυχία. Κάπως έτσι ξεκίνησε το Foursquare, το Instagram αλλά ακόμα και το Facebook που σταδιακά έγινε πολύ πιο σύνθετο.

Μία νέα εφαρμογή μόνο για iPhone, προς το παρόν, που εμφανίστηκε στο App Store διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυασμένο με ένα έξυπνο είδος παιχνιδιού.

read more

Τα Πάντα για το Νέο Facebook! Timeline, Νέες Εφαρμογές και το OpenGraph!

Το χθεσινό f8, η ετήσια εκδήλωση του Facebook για τους δημιουργούς εφαρμογών, ήταν ίσως το πιο πολυδιαφημισμένο από όσα έχουν προηγηθεί και οι προσδοκίες για αυτά που επρόκειτο να ανακοινωθούν ήταν τόσο μεγάλες που κανείς δεν πίστευε ότι θα καλυφτούν.

Όμως το Facebook τα κατάφερε και εντυπωσίασε με τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει κάνει ποτέ! Σε λίγες εβδομάδες τα πάντα θα αλλάξουν και όλοι θα καταλάβουν γιατί έγιναν οι πρόσφατες αλλαγές στην κεντρική σελίδα και γιατί προστέθηκε το ticker box. Σίγουρα ήταν ένα ρίσκο για το Facebook να προχωρήσει στις αλλαγές αυτές πριν ολοκληρώσει την μεταμόρφωση του κοινωνικού δικτύου αφού όλα δένουν μεταξύ τους αλλά μάλλον ήταν ο καλύτερος τρόπος.

O Mark Zuckerberg, πολύ βελτιωμένος στις ικανότητες του στην παρουσίαση σε σχέση με το παρελθόν, μαζί με άλλα στελέχη της εταιρείας και CEOs συνεργαζόμενων εταιρειών παρουσίασε τις αλλαγές που θα δούμε στη συνέχεια του άρθρο αφού πρώτα ανακοίνωσε ότι το Facebook έφτασε στα 800 εκατομμύρια μέλη και τον προηγούμενο μήνα 500 εκατομμύρια άνθρωποι συνδέθηκαν την ίδια μέρα (!!!).

Ας δούμε όλες τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν αν και θα χρειαστεί καιρός για να αποκτήσουμε μία συνολική εικόνα του τρόπου που θα λειτουργήσουν όλα αυτά αφού πολλά απαιτούν την αναβάθμιση ή δημιουργία νέων social apps από ανεξάρτητες εταιρείες.

read more

Το Instagram Αναβαθμίζεται και Αποκαλύπτει τη Social Camera!

 

Το Instagram, η πιο επιτυχημένη εφαρμογή photo sharing, συνεχίζει να εξελίσσεται και πριν από λίγες μέρες παρουσίασε την έκδοση 2.0 της εφαρμογής της για iPhone (μόνο εκεί κυκλοφορεί έτσι και αλλιώς προς το παρόν).

Πρόκειται σίγουρα για την μεγαλύτερη αναβάθμιση από όταν παρουσιάστηκε το app και αποκαλύπτει τα σχέδια των ιδρυτών της για μία απλή και γρήγορη εφαρμογή εστιασμένη στην social camera!

Τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις είναι πολλές με σημαντικότερες τις παρακάτω.

read more

NewsBytes.gr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

Archives