Newsbytes.gr

Newsbytes.gr

Steve Jobs is Back

steve jobs fortunePhoto by Tsevis under Creative Commons @ Flickr

Μετά από 6 μήνες και απόλυτα ακριβής στο ραντεβού που είχε δώσει για τέλος Ιουνίου ο CEO και συνιδρυτής της Αpple Steve Jobs επέστρεψε στην δουλειά όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό.

Όπως όλοι γνωρίζουν ο οραματιστής και ένας από τους μεγαλύτερους manager όλων των εποχών είχε πάρει αναρρωτική άδεια για 6 μήνες ώστε να μπορέσει να αφιερωθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Έτσι μετά από μία πετυχημένη μεταμόσχευση ήπατος, που πια έχει επιβεβαιωθεί, ο Steve Jobs επέστρεψε στα γραφεία του Cupertino, αρχικά για λίγες μέρες την εβδομάδα μέχρι την ολική επαναφορά του.

read more

Twicsy: Όλες οι Φωτογραφίες του Twitter!

twicsy

Μέσα στο ορυμαγδό των εξελίξεων στο Ιράν και την προβολή τους, ουσιαστικά, μόνο μέσα από τα social media ένα νέο εργαλείο ήρθε στην προσοχή μου.

Ονομάζεται Twicsy και συγκεντρώνει, παρουσιάζει και αρχειοθετεί όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Twitter και συγκεκριμένα στο Twitpic και στο yfrog. Όταν επισκεφτείτε την σελίδα θα δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την τελευταία ώρα αλλά εσείς μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά χρονικά διαστήματα για να περιορίσετε ή να αυξήσετε τις εικόνες που εμφανίζονται.

read more

Fans και στο Facebook Profile σας;

facebook-logo

Το Facebook συνεχίζει τις δοκιμές για μια σειρά αλλαγών που θα το κάνουν να μοιάζει όλο και περισσότερο με το Twitter. Μιλάμε για απανωτά χτυπήματα στο Twitter που αν προέρχονταν από αλλού θα ήταν μία απλή περίπτωση αντιγραφής… το μέγεθος όμως και η δυναμική του Facebook δεν επιτρέπουν απλουστεύσεις!

Έτσι μετά τις ανακοινώσεις για τα beta test των ανοιχτών σε όλους δημοσιεύσεων, το νέο real-time search και φυσικά όλες τις πρόσφατες αλλαγές με το Real Time Stream ένα ακόμα feature φαίνεται ότι κάνει την εμφάνιση του και ίσως είναι το πιο δυνατό από όλα: fans στο Facebook Profile σας!

Για την συγκεκριμένη, πολύ σημαντική αλλαγή, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά υπάρχει η πιο επίσημη επιβεβαίωση και μπορείτε να την διαπιστώσετε και μόνοι σας μέσα στο email notification settings του λογαριασμού σας:

read more

Υποβρύχιο iPhone 3GS

waterproof_iphone

Αν και συνήθως δεν δημοσιεύουμε νέα άρθρα τα Σαββατοκύριακα νομίζω ότι αυτό το δροσερό video είναι ότι πρέπει για μία εξαίρεση!

Τα πράγματα απλά… ο τύπος τραβάει τους φίλους του video σε μία πισίνα με το νέο του iPhone 3GS και είναι ενθουσιασμένος, όπως όλοι μας όταν έχουμε στα χέρια μας μία νέα έκδοση του αγαπημένου μας iPhone.

Κάπου όμως τα πράγματα πάνε στραβά και το κινητό του πέφτει στην πισίνα! Αυτό που συμβαίνει μετά όμως είναι μοναδικό: με το που το βγάζει από την πισίνα βλέπει ότι το κινητό συνεχίζει να λειτουργεί και μάλιστα να τραβάει video, κάτι που όπως διαπιστώνει μετά έκανε και όταν βρισκόταν μέσα στην πισίνα!!!
Όπως έγραψε ο τυχερός ιδιοκτήτης του στα σχόλια του video στο YouTube το τηλέφωνο συνεχίζει να δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σίγουρα το λαστιχένιο προστατευτικό που έχει το iPhone 3GS βοήθησε αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ… δεν είναι αδιάβροχο… ΜΗΝ το δοκιμάσετε!!

Απολαύστε:

read more

Ο θάνατος του Michael Jackson και η Κατάρρευση του Internet!

michael-jackson

Ο Βασιλιάς της Pop Michael Jackson πέθανε τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, αφού κατέρρευσε στο σπίτι του και μαζί του σχεδόν κατέρρευσε το Internet!

Ελάχιστοι άνθρωποι και ελάχιστες ειδήσεις έχουν τέτοια δύναμη και παγκόσμια επιρροή ώστε να καταφέρνουν να ρίχνουν ή να δημιουργούν μοναδική κίνηση σε μερικά από τα πιο πετυχημένα web sites, blog και social networks!
Φυσικά ο Michael Jackson είναι ένας από αυτούς ή ίσως ο μοναδικός! Ένας άνθρωπος που, άσχετα με το πως τον βλέπει ο καθένας, τελικά θα τον θυμόμαστε για την μουσική του που άλλαξε την μουσική σκηνή και την έσπρωξε χρόνια μπροστά!

Παρακολούθησα λεπτό λεπτό μέσα από το Twitter όλες τις χθεσινές δραματικές στιγμές. Από την στιγμή της μεταφοράς του ΜJ στο νοσοκομείο, μέχρι και την οριστική επιβεβαίωση του θανάτου του. Η ροή πληροφοριών, ευχών, κραυγών ήταν συνεχής… δεν ξέρω αν το έχω ξανασυναντήσει και  για μία ακόμα φορά το Τwitter αποτέλεσε μία εξαιρετική πλατφόρμα πληροφοριών.

read more

NewsBytes.gr

Πάθος για την τεχνολογία, το internet, το social networking, την blog & net κουλτούρα, τα gadget...

Archives